marți, 3 mai 2016

Care sunt criteriile pentru a lucra in acest domeniu?

In cadrul celor mai profesioniste studiouri de videochat din tara lucreaza modele care au un salariu lunar de peste 10.000 lei, aceste sume fiind foarte des intalnite in industrie. 

De asemenea, cele mai serioase fete, care sunt dipuse sa lucreze 8 ore in fiecare zi, cu siguranta ca vor capata experienta necesara pentru a obtine venituri si mai mari pe viitor. In primul rand este nevoie de foarte multa munca pentru a ajunge aici, iar din pacate majoritatea fetelor sunt atrase de salariile mari, insa fara sa se axeze si pe profesionalism, astfel ca multe ajung sa renunte in scurt timp.

Care sunt criteriile pentru a lucra in acest domeniu?

In primul rand este nevoie de varsta minima de 18 ani, in timp ce cea maxima, difera de la un studio la altul, fiind de regula intre 35 si 40 de ani. Cunoasterea limbii engleze macar la nivel conversational este esentiala intrucat majoritatea membrilor cu care se comunica vorbesc aceasta limba, iar cu cat este cunoscuta mai bine, cu atat discutiile vor fi mai usor de purtat.

In plus, este nevoie ca modelele sa dispuna de timp suficient de lucru, pana la 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, pentru a obtine cele mai bune rezultate. Aspectul fizic placut reprezinta un plus, insa nu este un criteriu decisiv. In schimb, este important ca fetele sa se simta in largul lor, sa nu fie timide, sa aiba imaginatia bogata, sa fie sociabile si sa stie sa se adapteze in functie de fiecare partener de discutii.

Categorii


Exista trei tipuri de modele, cele vedeta, care bineinteles ca sunt cele mai faimoase si au parte de cele mai mari venituri, cele care opereaza pe profilul adult, unde se obtin salarii foarte bune si profilul non adult, unde se asigura venituri foarte bune pentru piata din Romania, insa este interzis dezbracatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu